.

.

COMEONE Nagy Macska Játékok Összecsukható Alagút Cső Plüss Labda, Kis Háziállatok, Nyuszi, Cica, Görények,Kutyus, Kutyák.

COMEONE Nagy Macska Játékok Összecsukható Alagút Cső Plüss Labda, Kis Háziállatok, Nyuszi, Cica, Görények,Kutyus, Kutyák.

HUF 1.67

Készleten
A boltban

Plüss. [labdát] : Cserélhető labdát, hogy dangles a macskák élvezet. 48*63*5cm. [Hide & seek] : a pet játszanak bújócskát, pattogó, valamint az üldözött fenntartása öröm, adatvédelmi gyakorlat tevékenységek. [Tartós & rugalmas] : erős tavaszi-acél váz, s könny-ellenálló poliészter taft, nem aggódik karcolás, a deformáció. [Összecsukható & hordozható] : Ezek a csövek kiugrik a másodperc, hajtogatott könnyen egy feltéve, rugalmas pánt a könnyű tárolás vagy az utazás. [MEGJEGYZÉS] : A vevők a vásárlás, illetve a felhasználói élmény az elsődleges, Ha bármilyen probléma van, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, Remélem, hogy a pet élvezze macska játék.!.Plüss. [labdát] : Cserélhető labdát, hogy dangles a macskák élvezet. 48*63*5cm. [Hide & seek] : a pet játszanak bújócskát, pattogó, valamint az üldözött fenntartása öröm, adatvédelmi gyakorlat tevékenységek. [Tartós & rugalmas] : erős tavaszi-acél váz, s könny-ellenálló poliészter taft, nem aggódik karcolás, a deformáció. [Összecsukható & hordozható] : Ezek a csövek kiugrik a másodperc, hajtogatott könnyen egy feltéve, rugalmas pánt a könnyű tárolás vagy az utazás. [MEGJEGYZÉS] : A vevők a vásárlás, illetve a felhasználói élmény az elsődleges, Ha bármilyen probléma van, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, Remélem, hogy a pet élvezze macska játék.!.Több Csatorna, Végtelen Szórakozás!Ultra-erős, könny-ellenálló poliészter taft erős rugós acél keret alatt, ez az alagút ellenáll egy bizonyos mennyiségű durva játék, karmol.A tágas, alagutak, ez lehetővé teszi, hogy a cicák, kutyák, nyulak, együtt játszik, stimuláló háziállatok hogy chase éget le a kalóriát is.Labda & Bell, Még Több Szórakozás.A lógó bell & ball vonzza a macska pedig arra ösztönzik, napi gyakorlat, hogy a macska aktív minden alkalommal.Sőt, a központi lyuk lehetővé teszi, macska, hogy kidugja a fejét, egyre nagyobb a szórakozást kereső elől.Összecsukható & Carriable, Add Kényelmét.Könnyen összehajtható, az alagút lehet megoldani egy csatolt nyakkendő.Ideális mind kültéri, vagy beltéri tevékenység, még akkor is, egyszerűen tárolható a hátizsák vagy tároló doboz menteni egy csomó hely.

Főbb jellemzők

Neked is tetszeni lehet