.

.

Szögletes Lyuk Mortiser Fúró, Kiváló Teljesítmény Szögletes Lyukat Fúrni Kicsit Tartós, a Mérnök, a Haza(20mm)

Szögletes Lyuk Mortiser Fúró, Kiváló Teljesítmény Szögletes Lyukat Fúrni Kicsit Tartós, a Mérnök, a Haza(20mm)

HUF 1344.60

Készleten
A boltban

Szögletes lyukat fúrni készült a nagy sebességű acél.A penge éles and kopásálló.Az egész hőkezelés, magas keménységű, hosszú élettartam.Szögletes lyukat fúrni készült a nagy sebességű acél.A penge éles and kopásálló.Az egész hőkezelés, magas keménységű, hosszú élettartam.U‑alakú design a gyakorlat ujja kényelmes, fúrás, kisütés faforgács, hogy javítsa a fúrás a hatékonyságot.Segítségével egy négyzet alakú lyukat fúrni, szerelt kámfor gép, ami a négyzet alakú lyuk gyorsabb, pontosabb, mint a vésők, vagy más, a kézi módszerek.Szakmai gyakorlat, alkalmas építési, szerelési, dekoráció, dekorációs, illetve más iparágak, négyzet gyakorlat állítsa be, hogy megfeleljen a legtöbb kell.Felgyorsítja az építési sebesség, csökkenti az építési költség építés, installáció, dekoráció, dekorációs, illetve más iparágakban.Szolgáltatás : 1. Szögletes lyukat fúrni készült a nagy sebességű acél.A penge éles and kopásálló.Az egész hőkezelés, magas keménységű, hosszú élettartam.2. U‑alakú design a gyakorlat ujja kényelmes, fúrás, kisütés faforgács, hogy javítsa a fúrás a hatékonyságot.3. Segítségével egy négyzet alakú lyukat fúrni, szerelt kámfor gép, ami a négyzet alakú lyuk gyorsabb, pontosabb, mint a vésők, vagy más, a kézi módszerek.4. Szakmai gyakorlat, alkalmas építési, szerelési, dekoráció, dekorációs, illetve más iparágak, négyzet gyakorlat állítsa be, hogy megfeleljen a legtöbb kell.5. Felgyorsítja az építési sebesség, csökkenti az építési költség építés, installáció, dekoráció, dekorációs, illetve más iparágakban.Specifikáció : Elem Típus : Szögletes Lyukat Fúrni Bit Material : Nagy Sebességű Steel Uses : Szakmai Téren Fúró Bit, Alkalmas Fúrás, Mortising Barázdák Alacsony Keménységű Anyagok, mint a Sűrűség Táblák, Pressboards, Műanyag, Keményfa, Stb.a Folyamat során az Építési, installáció, Dekoráció.A csomag Lista : 1 x Szögletes Lyukat Fúrni Bit1 x Műanyag Box Note : normál használat mellett nem próbálja meg a penész egyszerre, de kell, hogy nyomja meg a gombot, majd emelje fel több alkalommal.Ez nem csak segít a fúró, hogy a mentesítés fűrészpor, fúró megfelelő négyzet alakú lyukba, de meg is védi a fúró.

Főbb jellemzők

Item Type:
Square Hole Drill Bit
Material:
High Speed Steel
Uses:
Professional Square Drill Bits, Suitable for Drilling and Mortising Grooves in Low-Hardness Materials Such as Density Boards, Pressboards, Plastics, Hardwoods, Etc. in the Process of Construction, Installation and Decoration.
Package List:
1 x Square Hole Drill Bit1 x Plastic Box:
Note:
In normal use, don't try to mold at one time, but need to press and lift multiple times. This will not only help the drill bit to discharge sawdust, drill a suitable square hole, but also protect the drill bit. :

Neked is tetszeni lehet