.

.

CNPRAZ Háztartási Kémény Okozta Rajongó, 50W/100W Kémény Dohányzás Gép, Füst, Kipufogógáz Gép Kandalló Ventilátor Tűzhely

CNPRAZ Háztartási Kémény Okozta Rajongó, 50W/100W Kémény Dohányzás Gép, Füst, Kipufogógáz Gép Kandalló Ventilátor Tűzhely

HUF 20249.10

Készleten
A boltban

A füstölés?Gyógyíthatatlan tervezet problémák?Ne keressen tovább, mint a Kémény Rajongók!Elektromos Tervezet Indukáló Rajongó,Megoldani Füst, Problémák,Segítség Kipufogó Kandallók, Pizza Kemence, Fatüzeléses.Kémény Rajongók számára az ideális választás a kémény elszívó gyógyítására elkészítése kérdéseket, majd a kívánt kémény rajongók a Szakember.Az üzemi feszültség a termék 220 V( 110 V-120 V feszültség, mi lesz szerelve egy feszültség átalakító), valamint a kémény okozta tervezet rajongó által használt elhagyja a két végét a drót a kapcsolat, hogy a hatalom forrása.Kémény Ventilátor használható, ahol a füstgáz hőmérséklete nem haladja meg 575° F szakaszos üzemű, de 482° F folyamatos működés.A füst kiüritők kerül a kémény.A füst a szagelszívó lehet több, mint 6 méterre a tűz forrása, ellenkező esetben az indukált tervezet ventilátor égett.A hőmérséklet a kémény nem éget a hőszigetelő réteg a tápkábelt.Oldja meg a Füst Problems Electric Tervezet Indukáló Ventilátor Segítség Kipufogó Kandallók, Pizza, Sütők, Fa Stoves Specification : Feszültség : 220 V ( Americas 110 V-120 V feszültség, mi lesz szerelve egy feszültség átalakító) Teljesítmény;50 W/100 WSize; Alap Diamete 9cm/16cm/21cm Color : kép color Product súly : 2.1-2.5 Kg Package Tartalmazza;1 *Indukált tervezet fan Installation : 1.Telepítse az indukált tervezet rajongó a konnektorból a kémény, adjunk hozzá egy vezetéket, hogy egy kényelmes helyet a szobában, majd kapcsolja be a 220 v-os tápegység. (Kérem, kapcsolja ki az áramot, ha beszerelése vagy eltávolítása a ventilátor áramütés elkerülése érdekében)2. Hazai kémény fogad el okozta tervezet ventilátor, valamint a kimeneti hőmérséklet nem haladhatja meg a 60 fokot.Ellenkező esetben az indukált tervezet rajongó lesz sérült.Telepítse a hálózati kábelt legalább 0,5 tér réz wire3. A felület a füst kiüritők kell rögzíteni a vízálló szigetelő szalag.4. A telepítés a felület a kémény keménynek kell lennie, hogy a felület kell szorosan integrált, a kémény, hogy a Legjobb hatást.Karbantartási tételek : 1. Mivel a szél meg a nap, a drót könnyen kor, kérjük, ellenőrizze, majd cserélje ki rendszeresen.2. Kérjük, tisztítsa ki az olaj, por, illetve a ventilátor rendszeresen.3. Rendszeresen ellenőrizze, hogy a közös az indukált tervezet ventilátor, valamint a kémény laza vagy ferde, ha van ilyen, kérem, foglalkozzon vele az idő.

Főbb jellemzők

Voltage:
220V ( Americas 110V-120V voltage, we will be equipped with a voltage converter)
Power;50W/100W:
Size; Base Diamete 9cm/16cm/21cm:
Color:
picture color
Product weight:
2.1-2.5Kg
Package Included;1 *Induced draft fan:
Installation:
1.Install the induced draft fan on the outlet of the chimney, add a lead wire to a convenient place in the room, and switch on the 220V power supply. (Please turn off the power when installing or removing the fan to prevent electric shock):
2. Domestic chimney adopts induced draft fan, and the outlet temperature should not exceed 60 degrees. Otherwise, the induced draft fan will be damaged. Install the power cord at least 0.5 square copper wire:
3. The interface with the smoke evacuator must be fixed with waterproof insulating tape.:
4. The installation at the interface with the chimney must be firm, and the interface must be closely integrated with the chimney to get the Best effect.:
Maintenance items:
1. Due to wind and sun, the wire is easy to age, please check and replace it regularly.:
2. Please clean up the oil and dust on the fan regularly.:
3. Regularly check whether the joint of the induced draft fan and the chimney is loose or inclined, if any, please deal with it in time. :

Neked is tetszeni lehet