.

.

ALLIMITY Csere Hálózati 54.0 hangvezérlés Távirányító Alkalmas Étel Hopper Család Dvr MŰHOLDAS TV-AUX 3 Mód (nincs Háttérvilágítás)

ALLIMITY Csere Hálózati 54.0 hangvezérlés Távirányító Alkalmas Étel Hopper Család Dvr MŰHOLDAS TV-AUX 3 Mód (nincs Háttérvilágítás)

HUF 1737.00

Készleten
A boltban

Hang Távoli : Kompatibilis a Hopper család Dvr.A készülék a keresés funkciót, Internet csatlakoztatva kell lennie. (Nincs háttérvilágítás Funkció).A távirányító használata : A K + F technológia tartalmazza tudsz állni belül vagy kívül akár 200 méterre a vevő, de még mindig irányítani még a falakat is, meg az akadályok.Testreszabás : A program gyorsbillentyűk, akkor viszont feliratozás, meg nem is, rekord egy program, viszont a Kép-a-képben (PIP), dob Netflix, valamint több, csak egy kattintás.Nem fél, hogy elveszti a távoli újra az új Távirányító Kereső funkció, Egyszerűen nyomjon meg egy gombot a DVR a távoli hangjelzést ad, majd pislogott, hogy segítsen megtalálni.Megjegyzés : Ez a Csere Hang Távirányító, ha nem, hogyan kell használni ezt a távoli, kérjük lépjen kapcsolatba velünk időszerű keresztül az üzenet mezőben a professzionális ügyfélszolgálat segít megoldani, azonnal.köszönöm.Új Csere Hálózati 54.0 hangvezérlés Távirányító Alkalmas Étel Hopper család Dvr MŰHOLDAS TV-AUX 3 Mód. (NINCS HÁTTÉRVILÁGÍTÁS Funkció) Modell : Hálózati 54.0 Hang Csere Távirányítót Étel, Termék, Anyag : Műanyag Jellemzők : 1) Hang Távoli : Kompatibilis a Hopper család Dvr.A készülék a keresés funkciót, Internet csatlakoztatva kell lennie. 2) az új Hang Távoli hozzáférhet minden, ami kell—anélkül, hogy a érintse meg a gombot.Vidd a találgatás, navigálás a Hopper rendszer segítségével hangutasításokkal is, hogy megtalálja a programozás, a dallam, a csatornák, stb.! 3) a távirányító Használata : bírod belül vagy kívül akár 200 méterre a vevő, de még mindig irányítani még a falakat is, meg akadályok ezzel a távirányítóval. 4) Sose fél, hogy elveszti a távoli újra az új Távirányító Kereső funkció, Egyszerűen nyomjon meg egy gombot a DVR a távoli hangjelzést ad, majd pislogott, hogy segítsen megtalálni. 5) Személyre : A program gyorsbillentyűk, akkor viszont feliratozás, meg nem is, rekord egy program, viszont a Kép-a-képben (PIP), dob Netflix, valamint több, csak egy kattintás.A csomag tartalma : 1db x Hálózati 54.0 Hang Csere TV Távirányító Megjegyzés : 1) Ha bármilyen kétség merül fel, vagy problémák a távirányító használatával. 2) Ha a távirányító nem lehet csatlakoztatott a készülékhez, lehet, hogy meg kell megszüntetése első, kérjük, olvassa el az alábbi módon : 1. lépés : tartsa nyomva a SAT oldalán található gombot a távirányítón.3 másodperc után, a jelzőfény villog.Engedje el a gombokat.2. lépés : tartsa lenyomva a "Home" gombot, majd az "Útmutató" ugyanakkor, 3 másodperc után, a csengőt, majd háromszor sípol.Engedje el a gombokat.MEGJEGYZÉS : 1) Ez a Csere távoli, nincs háttérvilágítás funkció, nem eredeti távoli, de kompatibilis étel 54.0 eszköz.Meg kell tennie, hogy pár használat előtt hang funkció.

Főbb jellemzők

Neked is tetszeni lehet