.

.

FTVOGUE 5A Töltő Modul MPPT Napelem Adatkezelő a Töltés Jelzése Funkció

FTVOGUE 5A Töltő Modul MPPT Napelem Adatkezelő a Töltés Jelzése Funkció

HUF 2.00

Készleten
A boltban

5 A lépés lefelé állandó feszültség állandó áram modul, MPPT funkció az akkumulátor töltése napelem növelheti a töltőáram több mint a duplája, hatékonyan csökkentheti a töltési időt, csökkentse a hangerőt, a napelem.Ez az akkumulátor töltése, lítium akkumulátor, stb. a töltés jelzése funkció megkönnyíti megfigyelés, a töltés állapotát.DIY szabályozott tápegység állandó aktuális funkció.Nem félek a rövidzárlat a használat során, amely képes megvédeni a terhelést.A termék hatalom elektronikus készülék.Meghajtó high-power Led-del, ami kombinálható a sorozat párhuzamos.Mint egy autó tápegység, a hatalom a mobil telefon vagy különböző digitális termékek.Specifikáció : Elem Típus : Töltés Modul Modul Neve : 5 A Lépés Lefelé Állandó feszültség állandó áram MPPT Bemeneti Feszültség : 6-36 V Kimeneti Feszültség : 1.25-32 V folyamatosan állítható, (alapértelmezett kimenet 5 V) MPPT Feszültség Beállítási Tartomány : 6-36 V Állandó Kimeneti Áram Tartomány : 0.05-5 A (alapértelmezett állandó kimeneti áram 3 A) Kimeneti Viszont Tartomány : 0.01-5 A (Alapértelmezett viszont lámpa jelenlegi 0,3 Egy).A jelenlegi tartomány van egy kis hiba miatt a különbség részben paraméterek.Üzemi Hőmérséklet : -40~+85 működési Frekvencia : 180 Khz Konverziós Hatékonyság : 95% (hatékonyság kapcsolódó bemeneti, kimeneti feszültség, áram -, feszültség-Különbség) rövidzárlat-Védelem : Igen (Limit áram a beállított állandó áramerősség) Feletti Hőmérséklet Védelem : Igen (automatikusan kikapcsol a kimenet után hőmérséklet) Bemeneti Fordított Kapcsolat Védelem : Nincs(ha szükséges, kérjük, adja meg a dióda a bemenet) Kimenet Anti-Backflow Védelem : Nem Méret : Kb. 60 x 31 x 22mm / 2.4 x 1.2 x 0.9 a(Hxszxm) Csomag Lista : 1 x Töltő Modul Telepítési módszer : 4x3mm Csavar Bekötési mód : sorkapocs (a drót, amikor a shell kimenet) a bemeneti, KI a kimeneti Megjegyzés : 1. Győződjön meg róla, hogy hozzá anti-fordított diódák, amikor a kimenetet, hogy az akkumulátor egyébként a modul lesz kiégett!Ne feledje! 2. Az aktuális kimutatása a modul low-end felismerés.Kérjük, ne zárja rövidre a bemenet negatív pólus, majd a negatív pólus a kimenet közvetlenül.

Főbb jellemzők

Item Type:
Charging Module
Module Name:
5A Step-Down Constant voltage constant current MPPT
Input Voltage:
6-36V
Output Voltage:
1.25-32V continuously adjustable, (default output 5V)
MPPT Voltage Setting Range:
6-36V
Output Constant Current Range:
0.05-5A (default output constant current is 3A)
Output Turn Range:
0.01-5A (Default turn lamp current is 0.3A). The current range will have a slight error due to the difference in part parameters.
Working Temperature:
-40~+85
Working Frequency:
180Khz
Conversion Efficiency:
95% (efficiency related to input, output voltage, current, voltage Difference)
Short Circuit Protection:
Yes (Limit current is the set constant current value)
Over Temperature Protection:
Yes (automatically turn off the output after over temperature)
Input Reverse Connection Protection:
No(if necessary, please input the diode in the input)
Output Anti-Backflow Protection:
No
Size:
Approx. 60 x 31 x 22mm / 2.4 x 1.2 x 0.9in(LxWxH)
Package List:
1 x Charging Module:
Installation method:
4x3mm Screws
Wiring method:
terminal block (for the wire when the shell is output) IN is the input, OUT is the output
Note:
1. Be sure to add anti-reverse diodes when the output is connected to the battery, otherwise the module will be burned out! Remember!:
2. The current detection of the module is low-end detection. Please do not short the input negative pole and the negative pole of the output directly. :

Neked is tetszeni lehet