.

.

TJLSS 25cm Őszi Koszorú Halloween Dekoráció Hálaadás Garland Ablak Étterem Haza Maple Leaf Dekoráció Koszorú Ajtó (Szín :

TJLSS 25cm Őszi Koszorú Halloween Dekoráció Hálaadás Garland Ablak Étterem Haza Maple Leaf Dekoráció Koszorú Ajtó (Szín :

HUF 1.33

Készleten
A boltban

Szépség, gyönyörű.Felhasználható beltéri, illetve kültéri, hogy a tökéletes dekoráció.A szuper-szimulált juhar, valamint bat hatások reális három dimenziós.Akkor lefagy a kandalló fölött a falon a bejárati ajtót, vagy a nappaliban.Alkalmas otthoni, buli, fesztivál,, hogy egy tökéletes dekoráció.Szépség, gyönyörű.Felhasználható beltéri, illetve kültéri, hogy a tökéletes dekoráció.A szuper-szimulált juhar, valamint bat hatások reális három dimenziós.Akkor lefagy a kandalló fölött a falon a bejárati ajtót, vagy a nappaliban.Alkalmas otthoni, buli, fesztivál,, hogy egy tökéletes dekoráció.Specifikáció : Elem típus : Wreath Size : 25 x 25 x 3 cm (9.84 x 9.84 x1.18 cm) Szín : Mint shown Instructions használata : Lógni, vagy, hogy (nem beleértve a horog) Anyag : Rattan, selyem ruhát, plastic Package Tartalma : 1 Darab Koszorú.Megjegyzések : 1. Csak eladni fő termékek, nem más termékek.2. Mivel a kézi mérés szükséges, kérem, hagyjon egy tér 1-3 cm.3. Miatt képernyő különbségek, a színek kissé eltérhetnek a várható színes, kérem, engedje meg.Emlékeztetni : Miután megkapta a csomagolás, kérjük, ellenőrizze a csomagolás, a termék gondosan.Ha a fogadott tétel hibás, vagy bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben, hogy oldja meg a problémát.Válaszolni fogunk a lehető leghamarabb, de a legjobb, hogy megfeleljen your This koszorú tökéletes frissítése a betakarítás.

Főbb jellemzők

Item type:
Wreath
Size:
25 x 25 x 3 cm (9.84 x 9.84 x1.18 inches)
Color:
As shown
Instructions for use:
Hang or put (not including hook)
Material:
Rattan, silk cloth, plastic
Package Includes:
1 Piece Wreath.:
Notes:
1. Only sell main products, not other products.:
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm.:
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow.:
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your:
This wreath is perfect for updating your harvest :

Neked is tetszeni lehet