.

.

BBGS Nagy esernyőtartó, Szürke 12/18/24/36 Zárak, Esernyő tartó, Levehető Csepegtető Tálca a Hotel/Szupermarket, 87cm Magasság

BBGS Nagy esernyőtartó, Szürke 12/18/24/36 Zárak, Esernyő tartó, Levehető Csepegtető Tálca a Hotel/Szupermarket, 87cm Magasság

HUF 2.67

Készleten
A boltban

● DESIGN : zár design, lehet hajtani belül 2, 5 cm átmérőjű, Nagy kulcslyuk, tárolása esernyő 2,5 cm-es átmérőjű, Fém zárbetét, cink tányér megerősítése. ● A négy sarok felszerelt univerzális kerekek, ami lehet tolni nyugodtan.Két fék rögzítő funkció megakadályozza a esernyő keret csúszását. ● EXTRA TARTOZÉKOK : az alsó csatlakozik a víz tálcát, valamint a csapadékvíz öntenek a víz tálca az egyszerű tisztítás. ● Használják, mint a tároló állvány, hogy tartsa hosszú/rövid ernyő, falra pálca,bot/sétapálca meg trekking lengyelek a folyosón van, valamint az is szolgált, mint egy szép dekoráció a nappaliban. ● Alkalmazható a különböző helyeken - veszi fel a kis szobába, szépen illeszkedik egy sarokban a folyosó, nappali, iskolák, bevásárlóközpontok, szállodák, irodaházak. ● DESIGN : zár design, lehet hajtani belül 2, 5 cm átmérőjű, Nagy kulcslyuk, tárolása esernyő 2,5 cm-es átmérőjű, Fém zárbetét, cink tányér megerősítése. ● A négy sarok felszerelt univerzális kerekek, ami lehet tolni nyugodtan.Két fék rögzítő funkció megakadályozza a esernyő keret csúszását. ● EXTRA TARTOZÉKOK : az alsó csatlakozik a víz tálcát, valamint a csapadékvíz öntenek a víz tálca az egyszerű tisztítás. ● Használják, mint a tároló állvány, hogy tartsa hosszú/rövid ernyő, falra pálca,bot/sétapálca meg trekking lengyelek a folyosón van, valamint az is szolgált, mint egy szép dekoráció a nappaliban. ● Alkalmazható a különböző helyeken - veszi fel a kis szobába, szépen illeszkedik egy sarokban a folyosó, nappali, iskolák, bevásárlóközpontok, szállodák, irodaházak. ✿ Leírás : A esernyőtartó, hogy a vas.Akkor tegye a sarkokban, vagy a bejárat hozzáadása nélkül rendetlenséget, hogy otthon vagy az irodában.Ez a gyakorlati szemet gyönyörködtető esernyőtartó, nincs szükség többé, hogy sehol egy esernyőt, ha esik, vagy a család dobd a vizes esernyő mindenhol, mikor ér haza a szabadtéri.Ez csak a dekoráció, amely segít, hogy egy szervezett otthon, egy kényelmes életet.✿ Specifikáció : Termék neve : Esernyő stand Material : Iron Process : statikus festék process Color : gray Number a kulcslyuk : 12 /18 /24 /36 heads Use jelenet : nappali, iskolák, bevásárlóközpontok, szállodák, irodaházak, stb.✿ Tippek : 1. Ebben a boltban csak eladja esernyő áll, ez nem tartalmazza a más items2. A különböző monitorok, a termék-van egy kis színe a különbség, kérjük tanulmányozza a tényleges terméket, köszönöm.3. Mivel a termék által mért kezét, a hiba az 1-3 CM.Kérjük tanulmányozza a tényleges terméket, köszönöm a megértést.

Főbb jellemzők

Product name:
Umbrella stand
Material:
Iron
Process:
static paint process
Color:
gray
Number of keyholes:
12 /18 /24 /36 heads
Use scene:
living room, schools, shopping malls, hotels, office buildings etc.
✿ Tips:
1. This shop only sells umbrella stands, this does not include other items:
2. Due to different monitors, the product will have a little color difference, please refer to the actual product, thank you.:
3. Since the product is measured by hand, the error is 1-3CM. Please refer to the actual product, thank you for your understanding. :

Neked is tetszeni lehet